Vi styrde kosan mot Stuvsta för att agera festhjälp. Där dukade vi fram mat på fina fat och kokade kaffe i ofantliga mängder.


Full koncenration.


Biggi hade lagat massor av god mat bland annat laxrullar med philadelphia och rödlök. Mums.Levande ljus var tända hela kvällen och ljudnivån var på max. "Det är bra, betyder att folk har trevligt" / Biggi 40 årEn förmiddag mötet vi upp Mirre och gick och klättrade. Armarna skakade efter bara några minuter på väggarna men vi hängde kvar så gott det gick. På bilden ovan knyter Emy Mirres sko, som gick upp hela tiden.När vi kände oss nöjda gick vi och duschade och bastade jättelänge sen var vi hungriga och gick till närmsta sushiställe.Fina syster och fina Mirre
 

Det är lyxigt att ha en syster att hälsa på. Dessutom en syster man kan prata med om allt. Hon är fin.Kattens lägenhet var proppad med 60-tals inspiration och annat fint. Pinnstolar, theburkar, böcker, byråer, resväskor. Jag fyllde på md te från Garant, för de gör de finaste förpackningarna av alla (dessutom är det ekologist och jag tänker att kanske kan vi rädda jorden?).


Här är köket, ett kylskåp med ord som man inte kan låta bli att pilla på, ett draperi som är som ett helt konstverk i sig och sen en bukett födelsedagstulpaner till Biggi som fyllt 40.Vi spelade spel och drack the ur favoritmuggar från Indiska samt åt choklad som såg ut, kändes och lät som stenar.